Støy på jobben 1
Støy på jobben 1

Konferanse om støy og vibrasjon

For andre gang sam­arbeider SAFE og Norsk Flyger­forbund om en arbeids­miljø­konferanse. Denne gangen er tema støy- og vibrasjons­farlig arbeids­miljø. Årets konferanse har fått tittelen "Farlig frekvens".

Publisert

Årlig meldes flere tusen hørsels­skader til myndig­hetene. Dessverre viser statistikken bare toppen av isfjellet. Rapportering på skader forårsaket av vibrasjon, er enda mer mangel­full. Vi har forskrifter på håndtering av støy og vibrasjon, men mangler fortsatt gode systemer for oppfølging.

Er du utsatt for støy eller vibrasjoner på jobben, hjelper det verken å stikke hodet i sanden eller fingrene i ørene - kom deg på konferanse isteden!

Arrangørene håper ”Farlig frekvens” skal bli en konferanse som gir ny kunnskap, og ikke minst synlig­gjør at forebygging av støy- og vibrasjons­skader må bli tatt mer alvorlig.

Nedsatt hørsel, tinnitus, hånd-/arm vibrasjons­syndrom (HAVS) og ryggskader forårsaket av helkropps­vibrasjon, er helse­skader som rammer svært mange.

Konferansen holdes i Sandnes, Quality Hotel Residence 5. og 6. mai 2010. Se her for mer info: Farlig frekvens (Safe.no) - Påmelding (Safe.no)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som sendes ut en gang i uken! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS