Sure-kolleger

Sure kolleger irriterer oss mest

Sure kolleger  irriterer oss mest på jobben, viser svensk undersøkelse.

Publisert

(Ill. foto: Colourbox.com)

Drøyt seks av ti ansatte irriterer seg aller mest over kolleger med negativ innstilling til jobben. Men det er store kjønnsforskjeller når det gjelder hva vi irriterer oss over, skriver nettstedet e24.se. Å smiske med sjefen er upopulært blant både kvinner og menn. Kolleger som rotter seg sammen mot andre, irriterer flere kvinner enn menn.

Renhold opptar kvinner

Spørsmål om renhold berører flere kvinner enn menn. 57 prosent av kvinnene hisser seg opp over at kolleger ikke forlater toalettene uten å holde dem rent etter seg, mot 44 prosent av mennene. Det er for øvrig mannlige kolleger som utpekes som syndebukker for dårlig renhold på toalettene.

Sjefene irriterer seg mest over at de gode resultatene uteblir. De fleste aksepterer kjærlighetsaffærer mellom kolleger på jobben. Utfordrende klesstil betraktes heller ikke som spesielt irriterende, bare åtte prosent av de spurte synes dette er et irritasjonsmoment. 39 prosent irriterer seg over at folk kommer for sent på jobb, mens 38 prosent angir svettelukt som årsak til irritasjon.

(e24.se)

"
Powered by Labrador CMS