Anders-Hanborg-Norges-Marit.gif
Anders-Hanborg-Norges-Marit.gif

Grenland Group inngår avtale med NMU

Grenland Group velger Norges Maritime Utdanningssenter (NMU) som sin HMS-partner.

Publisert

(Illustrasjonsfoto: NMU)

Første kursopplegg er allerede i gang, og cirka 40 ansatte blir trent på Grenland Groups lokasjoner i Vestfold.

Nullvisjon

Grenland Group er et av Norges ledende entreprenørselskap innenfor engineering, anskaffelser og fabrikasjon. Det er mer enn 1200 medarbeidere ansatt i selskapet, som har virksomhet på hele 13 ulike steder i Norge.

- Grenland Group har som visjon å forebygge alle skader, ulykker og feil ogskape en så trygg arbeidsplass som overhodet mulig, sier Safety & Emergency Manager i Grenland Group, Terje Kalbakk. Dermed er ett av våre siste tiltak utplassering av hjertestartere på ti av våre lokasjoner. Opplæring og bruk av disse er det cirka 40 ansatte som skal lære seg hos NMU allerede nå i juni. - Vi har et høyt aktivitetsnivå både på selvpålagt og myndighetspålagt opplæringsvirksomhet, både offshore og ved vår virksomhet på land. NMUs seriøsitet, leveringsevne og bredde i kursportefølje var vesentlige faktorer da vi skulle velge leverandør for rammeavtalen, sier Kalbakk.

Viktig avtale

­- Avtalen med Grenland Group er svært viktig for oss. At Grenland Group har valgt oss som hovedleverandør av HMS og sikkerhetskursing er en stor seier for NMU og alle ansatte ved bedriften, sier adm. direktør ved NMU, Anders Haneborg. Med vår kompetanse, vårt kvalitetsfokus og vår erfaring skal vi bidra til at alle ansatte i Grenland Group får de nødvendige ferdighetene og den rette innstillingen til helse, miljø og sikkerhet i sin hverdag. Gjennom kontinuerlig fokus på dette vil de være bedre rustet om uforutsette hendelser oppstår.For mer informasjon, kontakt Norges Maritime Utdanningssenter AS i Horten via nettsiden www.nmu.as. (Pressemelding)

"
Powered by Labrador CMS