Sykle-til-jobben-2

Sykle til Jobben i mai

Mandag 5. mai går startskuddet for Sykle til Jobben-aksjonen. Dette er Norges største kampanje for fysisk aktivitet i arbeidslivet.

Publisert

Bli med på Sykle til Jobben-aksjonen i mai. (Illustrasjonsfoto: Linda Marthinussen)

Nytt av året er muligheten til å registrere laget i sin bransje. Med 20 bransjer å velge i er sjansen stor for å finne konkurrenter blant konkurrentene. Hvilken hotellkjede er mester når det kommer til styrke og utholdenhet? Hvilken interesseorganisasjon er den sprekeste, og hvilken avisredaksjon viser størst muskler?

Konkurranse gir mer aktivitet

- Vi ser at konkurranse trigger til mer aktivitet! Med bransjeinndelingen kan du utfordre bransjekolleger til duell, og skape uhøytidelige konkurranser som setter arbeidsmiljøet og helsa i høysetet, utfordrer Hunstad.

30 minutter

30 minutter om dagen er alt som skal til for at du kan cashe ut helsegevinsten. Ikke bare lever du lenger. Du halverer også risikoen for hjerte- og karsykdommer, og øker sjansen for at munnvikene peker opp og ikke ned.- Målet vårt er at aksjonen også skal inspirere folk til å være aktive resten av året, og ikke bare i de to månedene aksjonen pågår, sier Hunstad.

Registrering på nett

Sentralt i Sykle til Jobben-aksjonen er nettstedet www.sykletiljobben.no. - Her kan du som deltaker blant annet registrere dine aktive minutter, se landsoversikter fra dag til dag, lese sykkelnyheter og få masse nyttig sykkelstoff. I tillegg får du en grafisk fremstilling av aktivitetsnivået ditt under hele aksjonen, sier Hunstad.

Flotte premier

Listen over premier gjør det verdt å trå til litt ekstra.- Vi håper å motivere flest mulig til å være aktive minst 30 minutter hver dag! Derfor trekker vi hovedpremien blant de lagene som har oppnådd et slikt dagsgjennomsnitt pr. deltaker i aksjonsperioden, sier Hunstad.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS