RollerMouseFree
RollerMouseFree

Vil musearmen til livs

En ny generasjon datamus kombinerer design og ergonomi og reduserer risikoen for musesmerter. Den ergonomiske musen retter seg mot alle som bruker pc og Mac på kontoret og hjemme.

Publisert

Den nye datamusen RollerMouse Free er mindre enn forgjengeren og er derfor også egnet til bærbare maskiner. En stor andel nordmenn har problemer med musearm. Nesten 45 prosent opplever smerter eller plager ved bruk av pc-mus, og RollerMouse Free er utviklet for å forebygge og minimere disse plagene, slik at arbeidet foran pc-en foregår på brukerens premisser og ikke omvendt.

Mindre størrelse og mer design

Siden datamusen er sentralt plassert foran tastaturet, kan brukeren holde armer og hender innenfor det ergonomisk optimale området foran kroppen, i stedet for å flytte armen til og fra musen. Bare ved å ta bort disse gjentakende bevegelsene reduseres risikoen for museplager. Denne løsningen avgrenser også behovet for plass til bruk av mus på skrivebordet. Samtidig gis det frihet til å variere bevegelsene og velge mellom bruk av høyre og venstre hånd eller begge hender. Datamusen er lett å bruke og lar seg raskt og enkelt koble til og fra pc-en, noe som gjør at den kan brukes til bærbare pc-er.

Lettere å klippe og lime

Datamusen er 20 prosent mindre enn forgjengeren RollerMouse Pro, og dermed også tilpasset en kompakt arbeidsplass og bærbare pc-er og Mac-er. I tillegg har copy/paste-funksjonene fått to dedikerte knapper slik at det er enklere å klippe og lime inn i dokumenter, ifølge leverandøren Contour Design Norge.RollerMouse Free er tilgjengelig på det norske markedet og har en veiledende utsalgspris på NOK 2595,- eks. mva. Du kan velge mellom et blanklakkert sort eller hvitt design.For mer informasjon, kontakt Lise Ødgren i Contour Design Norge, tlf.: 21 66 17 16, mobil: 98 20 61 52 eller e-post: Lise@contour-design.no. Du kan også gå inn på nettstedet: www.contour-design.no.

"
Powered by Labrador CMS