Gro-Haugen-1
Gro-Haugen-1

Ny HMS-rådgiver i NHO Reiseliv

Gro O. Haugen er ansatt som ny HMS-rådgiver i NHO Reiseliv.

Publisert

Gro Haugen. (Foto: Jan Tveita)

Haugen kommer fra Næringslivets sikkerhetsorganisasjon (NSO). Der har hun reist mye rundt i landet som inspektør og gjort tilsyn med industrivernpliktige virksomheter. I tillegg har Haugen drevet med opplæring gjennom NSOs kursvirksomhet og prosjekter med andre tilsynsmyndigheter. Tidligere har hun vært flere år i Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB), jobbet med helsefaglig beredskap i Helsetilsynet og undervist som lektor ved Nadderud videregående skole. Gro O. Haugen er utdannet cand.polit. i statsvitenskap, lektor med praktisk-pedagogisk utdanning og har studier på Masterprogrammet på BI.

I NHO Reiseliv vil Haugen jobbe med HMS -arbeid for medlemsbedriftene.

– Jeg vet at mange i næringen har store utfordringer med å følge med på alle nye lover og forskrifter som gjelder HMS, sier hun. Dette vil jeg hjelpe næringen med å skaffe oversikt over, blant annet gjennom vår nettside nhoreiseliv.no.

– Min motivasjon er å gjøre HMS til et prioritert område og tilgjengelig for enda flere i næringen. Jeg tar gjerne telefonen når medlemmer lurer på noe i HMS, så ring meg gjerne, lyder Haugens oppfordring til medlemsbedriftene.

Powered by Labrador CMS