327176.jpg

- Suverent arbeidsmiljø gir suksess

Vinnerne av Norsk Petroleums- institutts HMS-pris for 2009 er Esso-stasjonen Bredsand Veiservice i Rygge og transportfirmaet Nils Heggem AS i Åndalsnes, melder ledernett.no. 

Publisert

Fra venstre - Nestformann i NP Fartein Kjøstheim, Daglig leder Esso Bredsand Marita Fjeld Høili, Daglig leder Nils Ivar Heggem (Nils I Heggem transport) og driftsleder Terje Alnes ((Heggem Transport) og generalsekretær i NP, Inger-Lise M. Nøstvik.

- Det er veldig moro å vinne en slik pris! Det viser at HMS-innsatsen vår settes pris på, sier daglig leder ved Bredsand Veiservice, Marita Fjeld Høili.

Ryddig, rent og høyt kunnskapsnivå

Hun forteller at de ansatte på stasjonen er minst like gira som hun selv, og at et suverent arbeidsmiljø må være nøkkelen til suksessen.Bensinstasjonen fra Bredsand gikk seirende ut av konkurransen blant annet på grunn av sin rene og ryddige stasjon, et godt opplæringssystem med god oppfølging, et generelt høyt kunnskapsnivå omkring HMS, samt gode sosiale tiltak for de ansatte.

Vant med godt rapporteringssytem

Også vinneren av transportklassen forteller om stolte medarbeidere:- Dette var virkelig stas! Det er klart at en slik utmerkelse henger høyt, så vi er veldig stolte akkurat nå, sier daglig leder, Nils Ivar Heggem.Transportbedriften utmerket seg blant annet med et rapporteringssystem som gjør det mulig for de ansatte å rapportere inn fra hvor som helst i verden.

Høyt nivå

- Vi er imponert over nivået på de nominerte, sier generalsekretær i NP, Inger-Lise M. Nøstvik.

- For oss er det både hyggelig og betryggende at våre samarbeidspartnere prioriterer dette arbeidet så sterkt. Å dele ut denne prisen er en videreføring av oljeselskapenes sterke satsing på HMS-arbeid gjennom mange år. Oljeselskapene stiller meget strenge krav både til egen organisasjon og til samarbeidspartnere, understreker generalsekretæren.

Om Petroleumsinstituttets HMS-pris

Prisen ble utdelt på NPs årskonferanse i Oslo den 3. november. Det er fjortende gang Norsk Petroleumsinstitutt (NP) deler ut HMS-prisen.Formålet er å rette oppmerksomhet mot arbeidet som gjøres innenfor HMS i bransjen.Det konkurreres i to kategorier; bensinstasjoner og transportører. Det er oljeselskapene som velger hver sin kandidat i de to klassene og nominerer dem til prisene.Et revisjonsteam besøker alle de nominerte og vurderer dem etter faktisk oppnådde resultater og etter hvordan HMS-arbeidet blir organisert og drevet i praksis.Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrevsom sendes ut en gang i uken!

"
Powered by Labrador CMS