Snickers Workwear 2

Hultafors kjøper Snickers Original

Hultafors AB har skrevet avtale om kjøp av aksjene i Snickers Original AS i Norge. Samtidig kjøpes franchisetakeren for Snickers Workwear i Danmark.

Publisert

Hultafors har siden 2006 eid Snickers Workwear AB og vil gjennom de nye

oppkjøpene ytterligere styrke sin posisjon i Norden. I Hultafors Group inngår varemerkene Hultafors Tools, Wibe Ladders og Snickers Workwear. Snickers Workwear er ett av Europas ledende varemerker i yrkesklær for håndverkere og er representert i 20 land. Snickers Original i Oslo omsetter i dag for 71 millioner NOK og har 20 ansatte.

- Riktig tidspunkt for salg

Det er nå et bra tidspunkt for å selge virksomheten, etter å ha arbeidet med Snickers Workwear siden 1987, sier Terje Sand, deleier og adm. direktør i Snickers Original i Norge, i en pressemelding.

Distribusjonsleddene for våre produkter er i stor forandring, og vi kan se en rekke markedsfordeler gjennom samkjøring av Hultafors Groups virksomhet i Norge og Norden. Hultafors overtok i 2005 selskapet Wibe stiger og i 2006 selskapet Snickers Workwear i Sverige. De tre varemerkene inngår i Hultafors Group, som omsetter i overkant av én milliard NOK, og utgjør businessområdet håndverktøy i eierselskapet Investment AB Latour som er notert på Stockholmsbørsen. (Pressemelding)

Powered by Labrador CMS