Marsjstøvelen M77

Alfa leverer nye støvler til Sivilforsvaret

Alfa Skofabrik har inngått en kontrakt med Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) om å levere støvler til Sivilforsvarets innsatsstyrker. Avtalen har en verdi oppad på inntil 20 millioner kroner de neste fire årene.

Publisert

Alfa har utviklet en helt ny støvel for bruk i Sivilforsvaret. Mannskapene har følt behovet for en mer moderne støvel lenge, og dette ble særlig tydelig i forbindelse med de omfattende skogbrannene på Sørlandet i sommer. De nyutviklede støvlene fra Alfa erstatter Sivilforsvarets mer enn 30 år gamle innsatsstøvel og tåler både høy varme, vann, kulde og andre tøffe forhold.

Tilfredsstiller moderne HMS-krav

- Avtalen med Sivilforsvaret er svært viktig for oss. Den er en stor kontrakt for vårt selskap og den befester dessuten Alfas stilling som Norges leverandør av sko og støvler til profesjonelle brukere med ekstreme krav, sier adm. direktør Børre Langum i Alfa Skofabrik.- De nye innsatsstøvlene tilfredsstiller moderne HMS-krav og vil gi mannskapene bedre fottøy og bedre beskyttelse. Støvlene er laget i materiale som både puster og er vannavvisende, sier Kaare Kveset i Sivilforsvaret.Foruten å lage fottøy for jakt og friluftsliv er Alfa Skofabrik Norges fremste produsent av sko og støvler til Forsvaret, Politiet og andre yrker som krever spesialtilpasset fottøy. Alfa-støvler benyttes av så vel jagerflypiloter som polfarere. (Pressemelding)

Powered by Labrador CMS