Kontorstol en Maxicon Savo 1

Vant storordre på kontorstoler

Kontorstolleverandøren Savo kan skilte med årets største stolkontrakt. Savo skal levere over 2500 stoler til Aker Kværners nye hovedkontor på Fornebu. Ordren har en verdi på 10 millioner kroner.

Publisert

- Vi er stolte og glade over å ha halt i land denne storkontrakten, sier konsernsjef Ervin Kohn i Savo til HMS-magasinet. Savo vant kontrakten i konkurranse med hele 15 andre stolleverandører, deriblant konkurrenten Håg. Enkeltordren har en verdi av 10 millioner kroner.

Rammeavtale over flere år

- I tillegg har Savo og Aker Kværner inngått en rammeavtale om et samarbeid over flere år. Denne langsiktige avtalen gjelder levering av kontorstoler til Aker Kværner også utenfor landets grenser. Aker Kværner sysselsetter 23 000 personer i 30 land, for eksempel har Aker Kværner stor virksomhet i England.

Helhet og velvære

- God ergonomi har vært Savos ledestjerne i alle år. Men fordi ordet ergonomi er så utbrukt, velger vi å kalle det helhet og velvære. Helhet og velvære er det vi ønsker å gi våre kunder ute og hjemme, understreker konsernsjef Ervin Kohn i Savo.

Powered by Labrador CMS