Nettside-seniorpolitikk

Nytt digitalt senior-verktøy

Senter for seniorpolitikk har lansert sitt nye digitale verktøy Kom i gang med seniorpolitikk. Som veiviser finner du blant andre NHO-direktør Sigrun Vågeng.

Publisert

Seks samfunnsaktører i toppsjiktet benytter nå seniorpolitikk.no som talerstol for å promotere seniorpolitikk. De seks er:Rolf Utgård, tidligere fagforeningsleder, snakker om omstilling og nedbemanning. Carl I Hagen (FRP) om pensjonskostnader.Sigrun Vågeng (NHO) om kompetansebehov.Idar Kreutzer (Storebrand) om verdien av variert alderssammensetning.Marit Torset (Det Norske Veritas) om rekruttering.Tidligere YS-leder Randi Bjørgen knuser noen av mytene som styrer våre oppfatninger om seniorer.Tenk seniorpolitikk

Direktør Åsmund Lunde ved Senter for seniorpolitikk sier hensikten med det nye verktøyet er å stimulere norske ledere til å tenke seniorpolitikk.

- Ledelse er en nøkkelfaktor for å stimulere de ansatte til å forlenge karrieren. Vi håper Kom i gang med seniorpolitikk skal inspirere ledere i offentlig og privat sektor til å ta de første skrittene. På en enkel måte får de nå tilgang til basisinformasjon og verktøy som kan benyttes i det daglige seniorpolitiske arbeidet i virksomhetene, sier Lunde.

" Verktøyet gir tilgang til forskning om seniorpolitiske spørsmål og gir råd om hvilke konkrete grep som kan tas i den enkelte virksomhet.Kilde: NHO

Powered by Labrador CMS