ThermaCAM-T

Ny generasjon infrarøde kamera

Nye infrarøde kamera har berøringsskjerm som åpner opp for at du kan tegne og skrive direkte på skjermen.

Publisert

Et nytt infrarødt kamera kalt ThermaCAM T-Serien fra produsenten Flir Systems har en stor berøringsskjerm med penn og et integrert digitalt fotoapparat. Nytt er også en 320 x 240 bildepunkters detektor. Kameraserien kommer i en T-versjon for industri og en B-versjon for bygg- og anleggsvirksomheter. Kameraet har ny design der det er lagt vekt på ergonomi, blant annet har kameraet 120 graders justerbar linse.

Tegn og skriv direkte på skjermen

Berøringsskjermen åpner opp for at du kan tegne og skrive direkte på den. Menyene er på norsk, og de gir god veiledning i bruken av kameraet og programvaren.

Visuelt og infrarødt i ett

En annen funksjon i kameraet slår sammen det infrarøde bildet med det visuelle bildet. Bildet beholder alle målefunksjoner uavhengig av hvilket bilde som vises. Dette vil i praksis si at du også kan se temperaturinformasjon i det visuelle bildet.

Støt-, støv- og sprutsikkert

Kameraet er støt-, støv- og sprutsikkert. Vekten er bare 880 gram. Det leveres med bæreveske, batterilader, batteri, 256 MB SD kort og solbeskytter for LCD- skjermen. Programvare for enkel rapportering følger med.For mer informasjon, kontakt Henrik Swärd hos leverandøren Presisjons Teknikk, tlf. 23 40 41 41.

Powered by Labrador CMS