Miljøpris-Posten
Miljøpris-Posten

Posten vant internasjonal miljøpris

Posten Norge har vunnet en internasjonal pris for sitt miljøarbeid, i konkurranse med ledende aktører i post- og logistikkbransjen.

Publisert

Posten Norge har flere hundre miljøvennlige kjøretøy. Det legges merke til i resten av bransjen. (Foto: Posten)

Under den store post- og logistikkmessen Post-Expo i Paris nylig fikk Posten Norge miljøprisen for 2015. Posten Norges satsing på miljøvennlige løsninger har blitt lagt merke til i resten av bransjen.

Begrunnelsen

– Posten Norge er en verdig vinner av miljøprisen. Konsernet ligger foran egne mål om CO2-reduksjon og har planer for flere miljøvennlige løsninger. Gjennom et eget miljøfond har Posten Norge også engasjert de ansatte for å få til ytterligere CO2-reduksjoner, heter det i juryens begrunnelse.

Juryen for 2015 besto av flere internasjonale ledere i forskjellige post- og logistikkonsern i verden.

Stor heder

– Det er en ære å få internasjonal anerkjennelse av vår egen bransje og i konkurranse med andre store aktører. Dette er takket være innsats fra mange medarbeidere over flere år, og det er summen av store og små tiltak som har gitt resultater. Det et viktig at vi fortsetter dette gode arbeidet som våre kunder, eiere og samfunnet for øvrig er opptatt av, sier konsernsjef Dag Mejdell i Posten Norge.

Prisen

Prisen Environmental Achievement of the Year går til en organisasjon eller leverandør innenfor post- og logistikkbransjen som har investert i utvikling av miljøvennlige løsninger. I tillegg har organisasjonen tatt initiativ som hele industrien kan lære fra. Dette kan være å investere i mer miljøvennlig transport, utvikling av resirkuleringsløsninger og generelt forbedre bærekraften.

(Pressemelding)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS