Hydro-Høyanger-1

Tools og Hydro inngår ny avtale

Norsk Hydro har inngått ny kontrakt med TOOLS som leverandør av mekanisk forbruksmateriell, blant annet verneutstyr og miljøprodukter.

Publisert

Alle Hydros smelteverk er omfattet av den nye avtalen. Her pågår støping av aluminium på smelteverket i Høyanger. (Foto: Norsk Hydro)

Den nye avtalen mellom Norsk Hydro og TOOLS gjelder alle Hydro Aluminiums virksomheter i Norge, samt selskapets kraftproduksjon i Hydro Energy, heter det i en pressemelding.

Bredt produktspekter

Leveringsomfanget innbefatter et stort produktspekter, som blant annet håndverktøy, verneutstyr og miljøprodukter, elverktøy, innredning og verkstedutstyr, transmisjoner, kule- og rullelager, skruer, bolter og innfestning, og annet forbruksmateriell.

Ifølge avtaleansvarlig Kjetil Bergflødt i TOOLS er avtalen en av de større kontraktene i dette markedet.

Omfatter mange virksomheter

Avtalen innebærer leveranser til Hydros smelteverk i Norge (Vigeland, Karmøy, Husnes, Høyanger, Årdal og Sunndal), Hydros valseverk på Karmøy og i Holmestrand, og Hydro Energis enheter i Norge (blant annet Nesflaten og Rjukan).

Sammen om besparelser

Sentralt i avtalen ligger også et samarbeid for å få til besparelser for Hydros organisasjon.

– Denne nye avtalen handler om mer enn bare å levere varer og materiell som Hydro er avhengig av i sin produksjon. Sammen skal vi også jobbe for å skape og synliggjøre besparelser i områder som innkjøp, e-handel, energiforbruk og driftsoptimering, sier Bergflødt.

– Hydro har lenge jobbet med tiltak og løsninger for standardisering, forenkling og ikke minst bærekraft. Gjennom denne avtalen tror jeg vi har kommet et steg videre, slik at både Hydro og TOOLS kan jobbe mest mulig effektivt, forteller kategorimanager Edmund Kammen i Hydro.

Langvarig samarbeid

Samarbeid og avtale mellom Hydro og TOOLS strekker seg langt tilbake i tid. Hydro har på mange måter vært en «fødselshjelper» for TOOLS-kjeden, som ble etablert i 1999.

Den nye avtalen har en varighet på to år, med en mulighet til forlengelse på inntil to nye år (1+1).

(Pressemelding)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS