Skiløpere-CB4314859

Hvilken arbeidsplass er Norges sprekeste?

Virksomheter fra hele landet kan nå melde seg på og konkurrere mot hverandre om å bli landets sprekeste arbeidsplass.

Publisert

(Illustrasjonsfoto: Colourbox.com)

Målet med konkurransen er å øke det fysiske aktivitetsnivået til de ansatte, samtidig som vi gjør noe sammen på arbeidsplassen, melder dytt.no.

Gå til Sydpolen

Hver deltaker får en skritteller og innlogging til en personlig nettside med flere motiverende funksjoner. Målet er å følge i Amundsens fotspor over Antarktis og nå Sydpolen på 50 dager. For å nå målet i tide, må du og dine lagmedlemmer holde et daglig aktivitetsnivå på 10 000 skritt om dagen. Dette er det nivået Helsedirektoratet anbefaler at vi bør holde daglig. All aktivitet registreres på den personlige nettsiden, og du kan registrere aktivitet fra skrittelleren eller benytte aktivitetstabellen inne på siden. Alle aktiviteter teller. Kampanjen er lagt opp som en lagkonkurranse, positivt for både motivasjon og teambuilding på arbeidsplassen.

Egen profilside

Nytt av året er en egen profilside for deltakerne der du kan sette opp egne mål, ta motiverende tester og gjøre konkurransen litt mer personlig. Dytt-appen som ble lansert til høstens kampanje, er også oppdatert slik at det nå er enda enklere å registrere skritt og aktiviteter på farten.

Hold motivasjonen oppe

Underveis i konkurransen blir det ukentlige tips fra ernæringsfysiolog Hilde Gravdal og trekning av premier fra Dytt, Stormberg og Bennett Ferie blant alle lag som holder skrittsnittet på 10 000. Det vil også komme noen overraskelser underveis.

Les mer om konkurransen på www.dytt.no

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS