Synlig informasjon bidrar til stadige påminnelser om hvordan alle kan bidra til forebygging. Om bord på skipene og på terminaler er det installert et stort antall hånddesinfeksjonsstasjoner. Eksempelvis er det på M/S Color Magic tilgjengelig ca 150 desinfeksjonsstasjoner.

Første selskap med DNV GL-verifisering av smittevern

Color Line er det første selskapet i Norge som er blitt verifisert av DNV GL for selskapets systemer knyttet til håndtering av smittevern om bord på skipene og på terminalene. DNV GL er et av verdens ledende risiko- og klassifikasjonsselskaper.

For Color Line omfatter verifiseringen gjennomgang av selskapet og skipene Color Fantasy, Color Magic, SuperSpeed 1, SuperSpeed 2, Color Viking og Color Hybrid med tilhørende terminaler. DNV GL trekker blant annet frem i sin rapport at alle ledd i organisasjonen har vist stort engasjement og har et klart eierskap til smittevernarbeidet.

Smittevernhåndteringen i Color Line følger de retningslinjer for smittevern som gjelder, og som er viktig for å skape trygge og gode rammer for gjestene og de ansatte.

- Verifiseringen viser at Color Lines skip er trygge og at selskapet har etablert gode systemer for smittevern både av hensyn til passasjerene og de ansatte om bord, sier Anette Aaser-Stene, Compliance officer i Color Line.

– Å aktivt bygge tillit til smittevernstiltakene understreker Color Lines forpliktelse og engasjement for å styrke og bygge tillit til sitt ledelsessystem med sikkerhet i høysetet, sier Lin Jacobsen Hammer, Sustainability & Training Manager Norway DNV GL - Business Assurance.

(Color Line/NTB Kommunikasjon)

Powered by Labrador CMS