F. v. Bengt Slettli og Morten Ameln.
F. v. Bengt Slettli og Morten Ameln.

Kjøper brannsikkerhet i nord

Firesafe kjøper Total Brannsikring i Alta og styrker sin posisjon både i de nordligste fylkene og i Norge. Overtakelsen av Alta-selskapet skjer fra oktober i år.

Publisert

Dagens eiere i Total Brannsikring AS ser store positive synergier for kunder og samarbeidspartnere ved å bli en del av Firesafe Consulting fra 2022, heter det i en pressemelding.

– Som en del av Firesafe vil vi også kunne tilby våre kunder og samarbeidspartnere utvidede tjenester innen brannfaget, som gir nye muligheter på mange områder: prosjektering av nød- og ledesystemer, brannalarm, slokkeanlegg, elektronisk branndokumentasjon, kontroll- og vedlikeholdssystemer av eksisterende bygg, samt totalavtaler for byggeiere, sier daglig leder i Total Brannsikring, Bengt Slettli.

Landsdekkende brannrådgivning

– Sammen med Total Brannsikring blir vi et landsdekkende brannrådgivningsfirma og vil kunne bistå våre kunder over hele landet. Total Brannsikring har en god markedsposisjon i Troms og Finnmark, og vil også tilføre oss mye, særlig på oppfølging av prosjekter i byggefasen. Vi har samarbeidet med Total Brannsikring i flere år og tenker at vi utfyller hverandre på en veldig god måte, sier adm. direktør i Firesafe Morten Ameln.

(Pressemelding fra Firesafe)

Powered by Labrador CMS