TERMA-instruktører

Vant KLPs arbeidsmiljøpris

Divisjon psykisk helsevern i Helse Bergen vant KLPs arbeidsmiljøpris 2013 med voldsforebyggende prosjekt.

Publisert

Første kull med deltakere i Terma-prosjektet. (Foto: Helse Bergen)

– Vold og trusler i arbeidslivet er et viktig tema å ta på alvor. Konseptet som har blitt utarbeidet og implementert i Divisjon psykisk helsevern Helse Bergen, har vist seg effektivt, sier juryens leder Vibeke Os Bratlie i KLP.Målet med prosjektet ”Terapeutisk møte med aggresjon” (TERMA) er å kurse personalet slik at de skal få en økt bevissthet rundt egen rolle i situasjoner som kan utvikle seg til vold og aggresjon, skriver KLP på sine hjemmesider.

Redusert voldsbruk

– I tillegg til å redusere antall hendelser med vold og trusler, gir det faglig refleksjon og er et nyttig forum for utvikling av samhandling mellom forskjellige seksjoner og forskjellige faggrupper, sier Os Bratlie, som gratulerer Divisjon psykisk helsevern Helse Bergen med prisen og ønsker lykke til med arbeidet videre.

KLPs arbeidsmiljøpris deles i år ut vår for 13. gang. Hensikten med utdelingen av prisen er å fremme positive tiltak og prosesser på vei mot et best mulig arbeidsmiljø.

(klp.no)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS