svanemerke

Svanekonferansen 2015

Svanekonferansen 2015 arrangeres på Scandic Fornebu i Oslo onsdag 27. mai. Svanekonferansen 2015 markerer Svanemerkets 25-års jubileum, og arrangørene har gitt den tittelen Redd verden. Litt hver dag.

Publisert

(Foto: Miljømerking)

Programmet for konferansen er klart, og arrangørene er veldig glade for at Hans Kongelige Høyhet Kronprins Haakon i år vil åpne konferansen. Og for at Barne-, likestillings- og inkluderingsminister Solveig Horne vil foreta den offisielle markeringen av Svanemerkets 25 år som forbrukernes verktøy for riktige miljøvalg.

Grønn smart vekst

I tillegg kommer Per Espen Stoknes fra BI for å snakke om grønn smart vekst og Marius Holm fra Zero forteller om næringslivets muligheter i det grønne skiftet. Vi får høre om svanemerket norsk ull, offensive innkjøpere og hvorfor den svenske parkettgiganten Kährs bruker Nordens offisielle miljømerke globalt. Og så deles Svaneprisen 2015 ut.

Det grønne skiftet

Adm. direktør Anita Winsnes, Miljømerking Norge. (Foto: Miljømerking)

Klimaendringer. Miljøgifter. Sløsing med naturressurser. Løsningen på disse problemene blir ofte kalt det grønne skiftet – en overgang til et bærekraftig samfunn. Produsenter av svanemerkede varer og tjenester jobber aktivt for å belaste miljøet mindre. De har tatt det første steget inn i det grønne skiftet, tenkt langsiktig og er på rett kurs. Redd verden. Litt hver dag.

Vi har langt å gå før vi er i mål, men selv den som skal gå langt, må begynne med å sette den ene foten foran den andre. Sammen bidrar vi faktisk til å redde verden, litt hver dag.

Se program og meld deg på her.

(Miljømerket Norge)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS