Geir-A.-Mo
Geir-A.-Mo

Ny styreleder i Trygg Trafikk

På Trygg Trafikks landsmøte mandag denne uka ble Geir A. Mo valgt til ny styreleder.

Publisert

Geir A. Mo. (Foto: Jan Tveita)

Geir A. Mo representerer lastebileiere og yrkessjåfører gjennom rollen som adm. direktør i Norges Lastebileier-Forbund (NLF).

Landsmøtet og valget av ny styreleder ble etterfulgt av den nasjonale trafikksikkerhetskonferansen «Skulle bare på jobb», med tema «Arbeidsrelaterte ulykker».

Dugnad for færre skader

Trygg Trafikks valgkomite har vektlagt Mos erfaring som aktiv opinionspåvirker, både innad i egen organisasjon og utad mot andre trafikantgrupper. Hans arbeid for å fremme blant annet NLFs interne trafikksikkerhetsprosjekt Dugnad for færre skader, nevnes også. I tillegg er han kjent for å sette trafikksikkerhet på dagsordenen i mange ulike fora. Valgkomiteen har også merket seg hans arbeid for NLFs Transportørpris for å sikre transportkjøper kvalitet på tjenester.

Trafikksikkerhet gir trygt miljø

– Først og fremst er jeg glad over å bli vist en slik tillit. Rollen som styreleder i en av Norges mest slagkraftige, stødige og omdømmesikre medlemsorganisasjoner krever positiv innsats. Det vil jeg mer enn gjerne bidra med. Aktivt trafikksikkerhetsarbeid er avgjørende for et trygt levemiljø. Det gjelder for alt fra skoleelever, turister og mosjonister til de som har veien som arbeidssted – bak rattet eller på asfaltleggeren. NLF setter trafikksikkerhet i høysetet, så for oss som forbund er jeg sikker på at styreledervervet vil bli en positiv opplevelse for medlemmene. Det er viktig at vi nå jobber sammen og ser på felles løsninger for å redusere ulykker, og jobber koordinert mot vedtatt nullvisjon, sier en engasjert Geir A. Mo.

(NTB)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS