Baker-CB617508-1

Søk om kursmidler til arbeidsplassen

Virksomheter kan nå søke om midler til kurs i lesing, skriving, regning og data. Private og offentlige virksomheter fra hele landet kan søke.

Publisert

(Illustrasjonsfoto: Colourbox.com)

Mange voksne i Norge har for svake grunnleggende ferdigheter til å mestre utfordringer i et moderne arbeidsliv, skriver Vox i en pressemelding. Tilskuddsordningen Basiskompetanse i arbeidslivet (BKA) gir støtte til opplæring for ansatte med lite formell utdanning.

Vinn-vinn med opplæring

– Å styrke medarbeidernes grunnleggende ferdigheter gir bedre gjennomføring av arbeidsoppgaver, færre feil og mer motiverte ansatte. Det gir gevinst for den enkelte medarbeider, bedriften og samfunnet, sier Jan Ellertsen, direktør i Vox.

Ordningen er et ledd i regjeringens kompetansepolitikk og skal bidra til at voksne får nødvendig kompetanse til å mestre krav og omstilling i arbeidslivet.

Fakta om BKA

" * 585 virksomheter fikk tildelt 104 millioner kroner ved siste tildeling. * 75 prosent av deltakerne er fornøyde med BKA-kurs.* 90 prosent av arbeidsgivere vil anbefale BKA til andre virksomheter.

Søknadsfristen er 7. november 2013. Du kan lese mer om kursmidler på vox.no/bka.

(Pressemelding)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS