Earfoonørepropper-f

Nytt formstøpt hørselsvern

Et nytt hørselsvern er laget i myk silikon.

Publisert

(Foto: Earfoon)

Materialet i øreproppene gjør det behagelig å bruke i lang tid, hevder leverandøren EARfoon Norge. Øreroppene kan sitte i hele dagen, og du kan kommunisere som vanlig uten å ta dem ut. Via teleslyngen kommuniserer du også trådløst. Hørselsvernet som sitter i øret, gir god retningssans samtidig som det demper for eksempel skudd under jakt og forsterker lyder du vil høre. Ved bruk av disse er du sikret mot hørselskader hele dagen, ifølge leverandøren.

Volumkontroll

Selve elektronikkmodulen i hørselvernet har en volumkontroll slik at du kan justere lyden. Du kan også ta ut den elektroniske modulen og sette inn en passiv, slik at du kan benytte den som et vanlig hørselvern, ikke bare til jakt.

Hørselsvernet kalt CENS ProFlex kommer i et stort antall fargekombinasjoner på både propp og modul. Du velger selv din fargekombinasjon. Hørselvernets batterier har en driftstid på opp til 400 timer. Hørselsvernet er et CE-merket, godkjent hørselvern (EN 352-2 og 352-7) for både arbeid og jakt.

For ytterligere opplysninger, besøk nettsiden earfoon.no.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS