Mobbing.jpg

Frokostseminar om mobbing og trakassering i arbeidslivet

Hvor stor forekomst er det av mobbing og trakassering på norske arbeidsplasser? Hva er årsakene til at dette forekommer i arbeidslivet - og hva er konsekvensene? STAMI inviterer til frokostseminar torsdag 7. juni.

Publisert

STAMI inviterer til frokostseminar om mobbing og trakassering på arbeidsplassen. (Ill.foto: Colourbox.com).

Eksponering for mobbing og trakassering på arbeidsplassen er en del av hverdagen for mange norske arbeidstakere. Arbeidslivsrelatert mobbing omfatter situasjoner på arbeidsplassen der en person over lengre tid føler seg systematisk utsatt for negativ behandling av en eller flere personer på en slik måte at han eller hun ikke klarer å forsvare seg mot disse handlingene, skriver Statens Arbeidsmiljøinstitutt (STAMI) på sine nettsider.

På frokostseminaret ser man nærmere på definisjoner av mobbing og trakassering, i hvor stor grad dette forekommer på norske arbeidsplasser og årsaker til og effekter av mobbing og trakassering. Seminaret tar utgangspunkt i forskningsresultater fra Norge.

Foredragsholder er Morten Birkeland Nielsen, forsker ved gruppe for organisatorisk og psykososialt arbeidsmiljø ved STAMI.

Les hele saken her.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka!Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS