Franzefoss-Vinterbro
Franzefoss-Vinterbro

Franzefoss velger ny verneutstyrsleverandør

Franzefoss-konsernet har valgt ProffPartner som ny leverandør av arbeidstøy og verneutstyr.

Publisert

Håvard Pedersen,Franzefoss AS og Britt Aas Fidjestøl, ProffPartner.

Avtalen skal gi bedre oppfølging og rådgivning, bedre innkjøpsprosesser og sikre leveranser av arbeidstøy og verneutstyr av høy kvalitet, blant annet av arbeidsklær fra Helly Hansen. Avtalen strekker seg over tre år, heter det i en felles pressemelding.

Ønsker landsdekkende leverandør

– Vi ønsket ny samarbeidspartner, og ProffPartner utmerket seg både på kvalitet, kompetanse og sortiment. Med ca. 400 ansatte og anlegg i hele Norge trenger vi en landsdekkende aktør med en forhandlerstruktur som dekker våre behov. ProffPartner kom på banen med kvalitetsprodukter og profesjonelle rådgivere, og tilbyr produkter og tjenester som dekker våre behov utmerket, sier logistikk- og innkjøpssjef Håvard Pedersen i Franzefoss AS.

– Slike leveranser stiller store krav til våre forhandlere, og vi skal gjøre vårt ytterste for å vise at Franzefoss tok det rette valget, sier Britt Aas Fidjestøl, kjededirektør i ProffPartner.

Prioriterer HMS høyt

HMS har høy prioritet hos Franzefoss. Underveis i prosessen ble det derfor gjort grundige evalueringer av forskjellige leverandører, deres produkter samt oppfølging og service. For å involvere de ansatte i prosessen, leverte ProffPartner bagger med testklær på alle anleggene til Franzefoss.

– Avtalen med ProffPartner gjør at vi kan tilby våre ansatte riktig utstyr av god kvalitet. Tilbakemeldingene har vært positive. Vi er i oppstartfasen og opplever veldig god oppfølgingen og service fra leverandørens side, avslutter Pedersen.(Pressemelding)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka!Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS