Rigmor-Aasrud

Alt klart for IA-konferansen

IA-konferansen 2012 går av stabelen tirsdag 13.november på Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo. Sykefravær, seniorpolitikk og unge med nedsatt funksjonsevne er noen av temaene innlederne tar opp under konferansen.

Publisert

Statsråd Rigmor Aasrud avslutter IA-konferansen 2012 i egenskap av nordisk samarbeidsminister (Foto: Jan Tveita)

500 deltakere er allerede påmeldt IA-konferansen 2012, skriver Arbeidsdepartementet på sine nettsider. Arbeidstaker- og arbeidsgiverorganisasjoner, bedrifter og virksomheter, offentlige etater, forskermiljøer, arbeids- og velferdsetaten er bredt representert.

Hvordan oppnå IA-målene?

Arbeidet for å oppnå målene i IA-avtalen står sentralt på programmet. Hvordan jobber vi og hvordan kan vi lære av hverandre? Direktør Pål Molander ved Statens arbeidsmiljøinstitutt (STAMI) stiller spørsmålet: Hvor viktig er trepartssamarbeidet for arbeidsmiljøet i Norge?Idébanken IA forteller om hva de gode virksomhetene gjør, og hvordan vi kan lære av hverandre.

Seniorpolitikk

Direktør Kari Østerud ved Senter for seniorpolitikk snakker om seniorpolitikk i Norden, før prisen for årets seniorinitiativ deles ut av arbeidsminister Anniken Huitfeldt.

Unge med nedsatt funksjonsevne

Arbeids- og velferdsdirektør Joakim Lystad tar opp spørsmålet om hvordan vi skal få til rekruttering av unge med nedsatt funksjonsevne i arbeidslivet.

Du kan lese hele programmet for IA-konferansen her.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS