Ulykkesøvelse-NCC

HMS-uka i NCC i gang

Hele denne uka bruker NCC Construction til å sette søkelyset på HMS. HMS-uka involverer samtlige 2000 ansatte, og i perioder vil arbeidet stanses helt på alle NCCs bygg og anlegg.

Publisert

Førstehjelpsøvelse i NCC under HMS-uka 2011.(Foto: Jan Tveita)

HMS-uka vil bli brukt til refleksjon, kurs og opplæring for å øke de ansattes sikkerhet.

Alle som er på NCCs bygg- og anleggsplasser skal engasjeres, både egne ansatte, innleid personell og underentreprenører.

– Sikkerhet er både et felles og et individuelt ansvar, og den enkelte medarbeiderens motivasjon og holdninger er avgjørende for å lykkes, sier Dag Henning Bredesen, HMS-sjef i NCC Construction.

Flere aktiviteter

Det som skjer denne uka er blant annet diskusjoner om sikkerhetsmotivasjon og holdninger, besøk av trenere fra Norges Friidrettsforbund, fallsikringskurs, førstehjelp, kurs i riktig bruk av sikkerhetsutstyr og beredskapsøvelser.

Nullvisjon

NCC har en nullvisjon når det gjelder ulykker. Et delmål underveis er en H-verdi på under 4, inkludert underentreprenører. H-verdien viser hvor mange arbeidsulykker som har oppstått som er så alvorlige at det fører til fravær. NCC Constructions H-verdi, inkludert underentreprenører, siste tolv måneder var 5,3. Så langt i år er H-verdien 4,3.

(Pressemelding)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS