Skydd 2008 2
Skydd 2008 2

Samarbeid om Nordic Safety Expo

Den norske Bransjeforeningen for personlig verneutstyr (BPVU) innleder samarbeid om den nordiske messen Nordic Safety Expo under sikkerhetsmessen Skydd 2012 i Stockholm.

Publisert

Glimt fra sikkerhetsmessen Skydd i Stockholm. (Foto: Jan Tveita)

– Vi skal ha et samarbeid med den svenske bransjeforeningen BPS, sier Jarle Hellum i HMS Norge. Jarle Hellum er forretningsfører for Bransjeforeningen for personlig verneutstyr (BPVU). Hellum legger til at BPVU ennå ikke har formalisert dette samarbeidet.

Jarle Hellum.

– Vi hadde et møte med BPS i høst der vi diskuterte saken. Vi skal ha et styremøte i BPV om et par uker, og da regner jeg med at brikkene faller på plass, sier Hellum i en kommentar til HMS-magasinet.

Mange felles interesser

Hellum legger til at BPV og BPS har mange felles interesser. Når de to bransjeforeningene nå inngår messesamarbeid, vil andre aktuelle aktiviteter også kunne bli aktuelt, for eksempel felles nettsider og felles opplæring.

Den nye nordiske messen Nordic Safety Expo arrangeres sammen med sikkerhetsmessen Skydd 2012 18. – 21. september 2012 på Stockholmsmässan.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uken! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"

Relaterte artikler

Powered by Labrador CMS