Beredskapsprisen-Bamble-201
Beredskapsprisen-Bamble-201

Beredskapsprisen til Bamble

Hvert år deler DSB ut samfunnssikkerhets- og beredskapsprisen til en av landets kommuner. Prisen for 2010 er den tolvte i rekken, og tildeles Bamble kommune.

Publisert

Samfunnssikkerhets- og beredskapsprisen for 2010 ble overrakt av avdelingsdirektør Tor Suhrke fra DSB (t.h.). Tor Tollefsen mottok og takket for prisen på vegne av Bamble kommune. ((Foto: Robert Lien Pettersen )

I begrunnelsen heter det at Bamble kommune har utmerket seg på mange områder med tanke på beredskapsarbeidet, som er solid forankret i ledelsen – både politisk og administrativt. Kommunen har etablert et formelt beredskapsråd med politisk og administrativ representasjon, i tillegg til de naturlige eksterne medlemmene.

Kommunen har også hatt gode resultater ved Fylkesmannens tilsynsbesøk og har vist evne og vilje til å gripe fatt i de innspill til forbedringer som er gitt, ifølge DSB. I tillegg har kommunen vært god til å synliggjøre beredskapsarbeidet for kommunens innbyggere via internett og i form av en egen beredskapsbrosjyre i samarbeid med industrien.

Prisen ble delt ut på møtet til katastrofeberedskapsrådet i Grenland på Herøya 29. november.

Den ble overrakt av avdelingsdirektør Tor Suhrke fra DSB. Tor Tollefsen mottok og takket for prisen på vegne av Bamble kommune.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uken!Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS