Bilsom ørepropper 1

Ørepropp i ny versjon

Øreproppen Bilsom 303 oppgraderes slik at den blir enda mykere og mer behagelig for øret.

Publisert

Tradisjonelle ørepropper av skum har en tendens til å trenge ut av ørekanalen fordi skummet ekspanderer for raskt etter at du har satt inn proppene. En ny type skum i den nye engangsøreproppen Bilsom 303 gjør det lettere å rulle sammen proppen, og når den er på plass, blir den sittende.

Kombinasjon av to skumtyper

Det er en kombinasjon av to typer skum av polyuretan som gjør at øreproppen føles mer behagelig i øret, gjør at den ekspanderer mykt og ikke føles trang. Øreproppen gjenkjennes på den gule og hvite fargen. Den gule delen av øreproppen synes utad og gir tydelig signal om at personen bruker hørselsvern.Øreproppen har SNR-verdi 33 og kan brukes i miljøer med middels høyt oghøyt støynivå, for eksempel i tungindustrien, legemiddel- og plastindustrien, vedmonteringsarbeid, skogsarbeid og på byggarbeidsplasser. SNR er en klassifisering av dempningsnivået for hørselsvern som brukes i EU. Øreroppen har en beskyttende og smussavvisende overflate for å gi bedre hygiene. Proppen fås i to størrelser (large og small) slik at hver enkelt bruker kan velge den som føles best, og som gir optimal beskyttelse.

Dispenser

En brukervennlig dispenser garanterer at øreproppene er tilgjengelige på arbeidsplassen. Dispenseren Leight Source 400 rommer 400 par Bilsom 303 engangspropper og er enkel å fylle opp før den er tom, noe som reduserer faren for at det blir slutt på øreproppene. Dispenseren gjør øreproppene tilgjengelige for både besøkende og ansatte og er en påminnelse til alle i lokalet om å bruke ørepropper. Dispenseren kan plasseres på en benk eller henges på veggen. Det finnes også dispensere i andre størrelser.Mer informasjon om den oppdaterte øreproppen fås ved å kontakte Are Hestvedt i Sperian Protection Nordic AB, på tlf .: 90 98 92 34 eller e-post: ahestvedt@sperianprotection.com. Du kan også besøke hjemmesiden: http://www.sperianprotection.no

"
Powered by Labrador CMS