Ny trenings- og helseapp. (Foto: MotiOne)
Ny trenings- og helseapp. (Foto: MotiOne)

Aktivitetsapp slår an

Hittil er det solgt 20 000 lisenser av den nye helse- og aktivitetsappen som skal hjelpe bedriftene med å stimulere til fysisk aktivitet og en sunnere livsstil for sine ansatte.

Publisert

Appen MotiOne er en digital plattform som hjelper norske bedrifter, HR og ansatte med å øke jobbengasjement, forbedre bedriftskultur og trivsel, samt redusere sykefravær, heter det i en pressemelding.

Det hele startet i april 2017, og selskapet har i dag ti ansatte og flere store bedrifter på kundelistene. Gründerne er tvillingbrødrene Hans og Kjeld Anderssen, som også har planer om å utvide markedet til Skandinavia og Europa, opplyses det i pressemeldingen.

Tvillingbrødrene Hans og Kjeld Anderssen står bak appen MotiOne.
Tvillingbrødrene Hans og Kjeld Anderssen står bak appen MotiOne.

Kombinerer teknologi og fagkunnskaper

– Ved å kombinere teknologi og innsikt fra fagmiljøer med kompetanse på helse og trening, gjør vi aktivitet til noe sosialt og engasjerende for hele bedriften, sier daglig leder Hans Anderssen.

Et sunnere bedrifts-Norge

– Appen vil gjøre bedrifts-Norge sunnere. Aktive ansatte er mindre syke og presterer bedre, sier Kjeld Anderssen. Ved hjelp av big data har vi muligheten til å stimulere hver enkelt ansatt med akkurat det som motiverer han eller henne, ifølge Anderssen.

For mer informasjon om helse- og treningsappen, kontakt selskapet.

(Pressemelding fra MotiOne)

Powered by Labrador CMS