Tranemos ledelse i Norge: F.v. adm. direktør Pål Branderud, markedssjef Frank Melbye og salgssjef Tom Roger Melby. (Foto: Marius Viken)

Tranemo inngår nordisk avtale med Ahlsell

Tranemo Workwear AS har inngått en nordisk avtale med Ahlsell. Ahlsell er Nordens største forhandler av produkter til industrien og er en ledende distributør av personlig verneutstyr. Tranemo er prioritert leverandør av flammehemmende arbeidsklær.

Publisert

Felles mål for Ahlsell og Tranemo Gruppen er en omsetning på 30 millioner NOK pr. år i Norden, opplyses det i en pressemelding. I perioden 2017 til 2020 forventes avtalen å være verdt over 100 millioner NOK for Tranemo Gruppen. For Tranemo i Norge forventes avtalen å gi en betydelig andel av den forventede årlige nordiske omsetningen.

Utvider samarbeidet til Finland og Norge

Ahlsell har stor kompetanse på verne- og arbeidstøy og vil bli en spydspiss for Tranemo i det norske markedet. Fokus vil spesielt være på Tranemo sine naturlig flammehemmende kolleksjoner spesialtilpasset for kraftindustrien, smelteverk, stålindustri, jernbane og petrokjemi.

Ahlsell har hatt et tett samarbeid i Sverige med moderbedriften i Tranemo Gruppen i mange år. Nå utvides samarbeidet til å gjelde også Finland og Norge. En rekke av kolleksjonene til Tranemo vil bli lagerført på Ahlsells eget logistikksenter i Norge.

– Vi er glade og stolte over det utvidede samarbeidet med Ahlsell. Med Ahlsell sin kompetanse og logistikk kan vi sammen serve kundene med kompetent rådgivning, produkter av høyeste kvalitet og pålitelige leveranser, sier Pål Branderud, adm. direktør i Tranemo Norge.

Flammehememmende arbeidstøy for aluminiumsindustrien. (Foto: Tranemo Workwear AS)

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS