Ørepropper-Honeywell

Nye ørepropper

Nye ørepropper demper støyen bedre og er mykere i bruk, ifølge produsenten.

Publisert

(Foto: Honeywell Safety Products)

Øreproppene gir en mykere, mer komfortabel passform og økt støybeskyttelse sammenlignet med andre sylinderformede ørepropper, skal vi tro produsenten Honeywell Safety Products.

Øreproppene er nyutviklet for å forbedre bruksopplevelsen for personer som foretrekker en fastere passform for å kunne kjenne øreproppene i ørene, og som er vant til de kjente sylindriske eller tønneformede øreproppene.

Laboritorietestet

Produsenten viser til uavhengige laboratorietester som viser at øreproppene tilbyr bedre støybeskyttelse enn andre ørepropper i skum, med en demping på 37 dB SNR, og de er 40 prosent mykere enn de fleste sylinderformede ørepropper på markedet.

Høy synlighet

I tillegg er de lette å rulle og sette inn og gir brukeren god tid til å justere riktig passform. De har en lys oransje farge for høy synlighet og lett identifikasjon, og fås i versjoner med eller uten snor.

Øreproppene kalt Howard Leight Firm Fit er i salg fra distributører i industrisikkerhet. Du finner mer informasjon på produsentens hjemmeside.

(Foto: Honeywell Safety Products)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS