regelhjelpno

Regelhjelp i ny utgave

Regelhjelp er nettstedet som inneholder informasjon om helse, sikkerhet og miljø for 58 bransjer. Nå er Regelhjelp lansert i en ny og forbedret utgave.

Publisert

(Regelhjelp.no)

Regelhjelp har blitt mer brukervennlig, blant annet gjennom ny design og forbedret søkeverktøy. Dette gjør det enklere for virksomhetene å finne krav som gjelder for sin bransje: " • nytt søk gir bedre og mer relevante treff• Regelhjelp støtter nå både mobil- og lesebrettformatet • virksomhetene gis direkte tilgang til virksomhetens oppgaveplikter i Brønnøysundregistrene fra Regelhjelp.

Ni etater står bak Regelhjelp

DSB er en av ni etater som står bak nettstedet med regelverk innenfor bl.a. arbeidsmiljø, forurensning, mattrygghet, industrivern, brann- og eksplosjonsvern og elsikkerhet. Regelhjelp ble opprettet for å gjøre det lettere for virksomheter å finne frem i regelverket, og dermed lettere kunne etterleve kravene. Det er virksomhetene selv som har ansvar for å gjøre seg kjent med alt aktuelt regelverk. " Abonner på nyheter om endringer i regelverk. På Regelhjelp kan du abonnere på nyheter for å holde deg oppdatert om viktige endringer i regelverket for den enkelte bransje.(dsb.no)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uken!Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS