Daglig leder Ketil Ellefsen og adm. direktør Morten Ameln er enige om at Firesafe Tech er en spennende satsning. (Foto: Firesafe)
Daglig leder Ketil Ellefsen og adm. direktør Morten Ameln er enige om at Firesafe Tech er en spennende satsning. (Foto: Firesafe)

Romerike Svakstrøm blir Firesafe Tech

Brannsikringsselskapet Firesafe fortsetter å vokse. Nå blir Romerike Svakstrøm til Firesafe Tech.

Publisert

– Med etableringen av Firesafe Tech styrker vi vår posisjon som en totalleverandør innen brannsikring. Vi tilbyr installasjon, service og kontroll av brannalarm og nødlys til våre kunder, sier adm. direktør i Firesafe, Morten Ameln i en pressemelding fra selskapet.

Kraftig vekst

Etter at Firesafe gikk inn på eiersiden av Romerike Svakstrøm, har sistnevnte opplevd sterk vekst. Romerike Svakstrøm omsatte i 2015 for 23 millioner kroner og hadde 16 ansatte. Nå har selskapet også etablert seg i Trondheim og har totalt 19 ansatte og en omsetning på 30 millioner kroner. Daglig leder i Firesafe Tech, Ketil Ellefsen, ser svært lyst på å bli kjøpt opp.

Samarbeider godt

– Det har vært et godt samarbeid hele veien, og nå sammen med nye Firesafe-kollegaer skal vi yte det samme service- og kvalitetsfokus som før. Som et selskap i Firesafekonsernet, Nordens største totalleverandør innen brannsikring, har vi muskler til å vokse videre, avslutter Ellefsen.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS