(Foto: Stamina Group)
(Foto: Stamina Group)

Stamina Helse skal levere bedriftshelsetjenester til NAV i Trøndelag

NAV i Trøndelag inngår avtale med Stamina Helse om bedriftshelsetjenester.

Publisert

For NAV er det først og fremst støtte til egne ledere, slik at de kan jobbe forebyggende, systematisk og godt med sykefraværsforebygging og oppfølging i egne avdelinger som utgjør viktigste årsak til samarbeidet, heter det i en pressemelding fra Stamina Group.

NAV i Trøndelag har hatt som krav at BHT-tjenesten skal fungere som et ekspertmiljø innenfor helse, sikkerhet og arbeidsmiljø, spesielt innen sykefravær, og at partene skal ha et tett samarbeid som følges opp løpende. Avtalen skal også bidra til at alle enheter og ansatte i regionen mottar enhetlige leveranser, og at NAV i Trøndelag får en totaloversikt over HMS-arbeidet i hele regionen.

Viktig lederstøtte

– For oss er det svært viktig at våre ledere har den støtten de trenger til å kunne jobbe godt med forebygging og oppfølging av sykefravær, da vi er opptatt av at sykefraværsarbeidet skal ligge hos den ansatte og nærmeste leder, sier Bernt Asle Arntsen i NAV i Trøndelag.

NAV i Trøndelag har til sammen 670 ansatte fordelt på ca. 33 enheter på 48 lokasjoner. Organisasjonen har ca. 75 ansatte med et definert lederansvar og personal- og oppfølgingsansvar.

(Pressemelding fra Stamina Group)

Powered by Labrador CMS