Nordic-Safety-Expo

Verneutstyr på catwalken

Det siste i verneutstyr blir vist fram i form av et moteshow på Nordic Safety Expo i Stockholm.

Publisert

(Illustrasjonsfoto: Nordic Safety Expo)

Nordic Safety Expo går parallelt med sikkerhetsmessen Skydd på Stockholmsmässan den 18.-21. september. Produktene som vises er alt fra vernesko med spikerslag til hørselsvern og fallsikring.

– Det er gøy å kunne vise fram det siste i verneutstyr direkte på scenen med profesjonelle dansere, ifølge Carin Lundström, Attitude Stockholm, som arrangerer forestillingen.

Verneutstyr i bruk

På messens catwalk vises verneutstyret i sitt rette miljø slik at publikum forstår hvordan de kan brukes på en arbeidsplass. Det kan for eksempel være å vise hvordan man kan gå på en spikermatte med riktige vernesko eller at scenen innredes som en arbeidsplass for rørleggerarbeid for å vise hvordan verneutstyr tilpasset dette arbeidet fungerer.

Virksomhetene som viser fram sine produkter under motevisningen, er: 3M Svenska, Arbesko AB, Blåkläder, Dräger Safety Sverige AB, Ejendals AB, Kwintet Fristads AB, MSA Nordic AB, Sievi AB og Sundström Safety AB.

(Pressemelding)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS