Inspeksjonskamera-1

Nyttig inspeksjonskamera

Et nytt inspeksjonskamera er et nyttig verktøy for reparasjons- og vedlikeholdsarbeid.

Publisert

(Foto: Rigid)

Inspeksjonskameraet er utstyrt med et vanntett kamerahode med diameter på 17 mm, 90 cm halvfleksibel ål og fire kraftige lysdioder med regulerbar styrke. Fargeskjermen er synlig i dagslys, og en RGB-videoutgang gjør det mulig å koble videosignalet til en opptaksenhet.

Kameraet micro CA-25 leveres med en koffert, og det følger med speil, krok og magnet som kan festes på kamerahodet for å utvide funksjonaliteten. Kroken og magneten kan brukes for å «fiske» tak i kabler, skruer og annet. Speilet utvider synsfeltet til systemet og gjør det mulig å se i vinkel på trange steder der kamerahodet ikke kommer til.

Kameraet kan også utstyres med annen størrelse på kamerahodet og annen lengde på ål, en større utgave av kameraet har blant annet integrert video-opptaksfunksjon.

Kameraet er produsert av verktøysspesialisten Rigid. Du kan kontakte importøren Eskeland Electronics AS via nettestedet www.detektor.no.

"

(Foto: Rigid)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS