Nordic-Safety-Expo-2012-1
Nordic-Safety-Expo-2012-1

Nordic Safety Expo over for denne gang

Nordic Safety Expo-messen i september i Stockholm ble en betinget suksess for arrangørene. Nordic Safety Expo inngår i sikkerhetsmessen Skydd 2012, og samlet 65 utstillere. 13 906 besøkte Skydd 2012.

Publisert

Verneutstyr på catwalken under Nordic Safety Expo 2012. (Foto: Jan Tveita)

Nordic Safety Expo ble arrangert for første gang på Stockholmsmässan i Älvsjö 18. - 21. september i år. Den ble avviklet parallelt med sikkerhetsmessen Skydd 2012.

Det registreres ikke noe besøkstall for Nordic Safety Expo alene, men det offisielle tallet for Skydd 2012 ble 13 906. Ca. 400 personer deltok på seminarene, fordelt på ca. 700 seminarbilletter. Arrangørene hadde håpet på et besøkstall rundt 15 000 og en større oppslutning om seminarene.

Nordiske bransjeforeninger står bak

Bak messen står svenske Branschföreningen för Personlig skyddsutrustning (BPS) med rundt 30 medlemsbedrifter i Sverige. Den norske Bransjeforeningen for personlig verneutstyr (BPV) har innledet et samarbeid med BPS om messen og seminarene.

Tidligere arrangerte BPS bransjemessen Elmia i Jönköping, men fordi besøkstallet her har sunket de siste årene, valgte BPS å flytte messen til Stockholm, der den nå går parallelt med Skydd 2012. Nordic Safety Expo legger også større vekt på produkter enn Elmia i Jönköping gjorde. Etter planen skal Nordic Safety Expo arrangeres annethvert år, neste gang i 2014.

Men før det vil nok arrangørene gjøre en grundig evaluering av årets messe.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS