Pål-Branderud,-Tranemo-Work
Pål-Branderud,-Tranemo-Work

Storkontrakt med Jernbaneverket

Tranemo Workwear halte nylig i land en omfattende kontrakt med Jernbaneverket om levering av verne- og yrkesklær. Kontrakten er leverandørens hittil største og den femte største kontrakten til Tranemo Gruppen.

Publisert

Pål Branderud, Tranemo Workwear. (Foto: Jan Tveita)

Leveringen omfatter flammehemmende synbarhetsplagg, samt alt tilbehør som undertøy, luer og sekker. Det er en betydelig mengde plagg som hvert år benyttes av de ca. 2600 brukerne i Jernbaneverket i Norge.

Flammehemmende synlighetsklær

Tranemo Workwear har lagt store ressurser på nettopp flammehemmende bekledning de siste årene og har nok noe av det bredeste utvalget på markedet i dette.

– Vi har et unikt konsept basert på et stoff vi selv har utviklet, sier daglig leder Pål Branderud i Tranemo Workwear. Dette materialet er helt uten flammehemmende kjemikalier og flammehemmingen er i stedet innebygd i fibrenes molekylære struktur. Dette skaper en permanent beskyttelse som verken kan vaskes ut eller på annen måte slites ut, sier Branderud.

Testet av brukerne

– Vi er selvfølgelig glade og ikke minst ydmyke over at Jernbaneverket valgte oss som sin nye leverandør av verne- og arbeidstøy, sier Branderud videre.

– Våre produkter ble sammen med produkter fra andre leverandører testet ut av Jernbaneverkets ansatte rundt omkring i Norge. I testene havnet vi altså best ut.

– I tillegg til dette har Jernbaneverket vektlagt en del andre kriterier som pris, miljø og leveringstid, kan Pål Branderud fortelle.

(Pressemelding)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uken!Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS