Würth-Svein-Oftedal-Reidar-
Würth-Svein-Oftedal-Reidar-

Satser på arbeidstøy

Samtlige 37 Würth-butikker i Norge satser på arbeidsklær, synlighetsklær og vernesko. Nesten alt kommer fra bedriftens datterselskap på Furuset i Oslo.

Publisert

Adm. direktør Svein Oftedal og Reidar Slåen, divisjonssjef for butikker hos Würth Norge viser arbeidstøy fra Würths kolleksjon. (Foto: Würth)

Divisjonssjef Reidar Slåen har ansvar for de 37 Würth-butikkene mellom Kristiansand og Tromsø. Ifølge Slåen har arbeidstøy fra datterselskapet Synfiber god kvalitet og passform, er slitesterkt og finnes i de fleste standardstørrelser.

Mer synlighetsklær

Utvalget av synlighetsklær blir stadig større. I mange sammenhenger krever forskriftene synlighetsklær, og store aktører i bygg og anlegg krever som oftest at underleverandører er forskriftmessig og synlig kledd.

For flere yrker

Produktene fra Synfiber kan inndeles i hovedområdene ufôret standard arbeidstøy, arbeidstøy for helse- og servicenæring, offentlig godkjent spesialarbeidstøy, regntøy og allværsprodukter, fôrede vinterprodukter, kolleksjoner i egen design, verne- og fritidssko, samt jakt- og fritidsbekledning.

(Pressemelding)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uken!Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS