Innhold fra annonsør

Tømrer og bonde Johan Brataas er Skyddas samarbeidspartner og kan følges på Instagramkontoen @tomrer_johanbrataas

L.Brador – komfortable og funksjonelle arbeidsklær som tåler mye

«Disse arbeidsklærne går jeg med fra sju til sju.»

Tømrer og bonde Johan Brataas jobber tolv timer i døgnet og har funnet arbeidsklærne som fungerer til «alt».

– Jeg liker klær det går an å bevege seg i. Det er positivt for oss på gulvet at klesprodusentene tenker over passform og komfort, og at de tilrettelegger for bruk når de lager plaggene. Det gjør L.Brador, sier Johan Brataas – tømrer og bonde fra Åsgårdstrand i Vestfold.

– Jeg liker for eksempel at lommene er sydd fast på buksene. Det gjør at de holder seg der de skal, selv når jeg jobber på knærne i en smal sjakt. I tillegg har plaggene veldig god holdbarhet og tåler både bruk og vask, det er viktig.

For Brataas slutter ikke arbeidsdagen når han går av tømrerjobben klokken fire. Fra fire til sju er han bonde.

– Jeg bruker L.Brador plaggene fra sju til sju pleier jeg å si, og det er sant. Nå som det har blitt varmere bruker jeg en shorts jeg er ekstremt fornøyd med. Den er beige og heter 1053 Stretch Heavy, og den bruker jeg med t-skjorten i bambus. Hybridjakken 6090 P er fin å ha i sesongovergangene. Den bruker jeg over tynn ull eller t-skjorte uten å bli for kald eller varm, forteller Brataas.

Arbeidsshorts L.Brador 1470PB Aereo.
T-shirt L.Brador 6030BV Momentum.

Kommer fra Alaska

L.Brador lager høykvalitets arbeidsklær som kombinerer god design og smarte funksjoner for å gjøre arbeidsdagen bedre. Merket var først ute med stretch i arbeidsbukser for over 10 år siden, og den originale modellen er fremdeles en bestselger.

Espen Jensen
Espen Jensen i Skydda Norge

– Navnet L.Brador er hentet fra Newfoundland og et område som heter Labrador. Det er et sted med tøffe forhold og mye vær og vind, som også er beskrivende for essensen av merkevaren, nemlig slitesterke arbeidsklær, forteller Espen Jensen, HMS-rådgiver i Skydda Norge.

Skydda Skandinavia eier og produserer varemerket L.Brador. Design- og utviklingsteamet sitter i Sverige.

Bestselgerne

L.Brador er ikke lenger alene om å ha stretch i plaggene, og den originale buksen 1050 PB med stretch som ble lansert i 2012 eksisterer i dag i en modernisert versjon og heter 1052 PB. Den er fremdeles en av bestselgerne til merket.

1052 PB-buksen har 100 % cordura-stretch i skrittet og bak og kevlar-stretch på knærne – begge med ekstrem slitestyrke.

– Sliter du med at buksene dine slites fort og velger å gå for denne er du sikret en arbeidsbukse som varer, sier Jensen.

I sommerhalvåret når gradestokken kryper oppover, er plaggene i serien Aero populære i følge Jensen.

– Buksen 1070 PB, shortsen 1470 PB og pirat-buksen 1570 PB er luftige buksemodeller fra Aereo-kolleksjonen, som samtidig er svært slitesterke. Kombinerer du en av disse buksene med t-skjorten 6030 BV i bambus er du sikret et lett og luftig arbeidsantrekk egnet for varme sommerdager, understreker Jensen.

Piratbukse L.Brador 1570PB Aereo
Arbeidsbukse L.Brador 1070PB Aereo.

En fornøyelse å selge

Butikken Percor, i Sætre, er Skydda-forhandler og har valgt å satse på L.Brador som sitt prefererte varemerke innen arbeidstøy.

– Som frittstående forhandler, importør og leverandør har det vært viktig for oss å differensiere oss fra konkurrentene ved å velge leverandører og merker som er nærmest oss og som gjenspeiler våre verdier – kvalitet, service, tilgjengelighet og pris, sier daglig leder i Percor, Stein Espolin Johnson.

– Gjennom Skydda Norge AS satser vi alt på L.Brador som produktlinje innenfor arbeidstøy. Når du kommer til vår butikk er det første du møter L.Brador-utstillingen, og det er med stolthet jeg kan fortelle at det er en fornøyelse å selge. Kun et fåtall av våre nye besøkende har kjennskap til merket, men etter å få prøvd tøyet blir det salg og det beste av alt, kundene kommer tilbake, forteller Johnson.

Om skydda

Skydda er en ledende leverandør av HMS-løsninger og personlig verneutstyr i Nord-Europa. Vår oppgave er å gjøre våre kunders hverdag ENKLERE, SIKRERE og mer LØNNSOM.

I nesten 100 år har vi jobbet målrettet for at de som arbeider innenfor industri, bygg og anlegg og oljebransjen skal gå hjem fra jobb like uskadet som da de kom. Vi er lette å jobbe med, bransjeledende på tjenester og service, og som kunde hos oss får du tilgang til markedets beste produktsortiment.

Vil du bli Skydda-forhandler?
Ring Skydda på +47 22 88 44 10
eller gå inn på skydda.no

Powered by Labrador CMS